Actuació de Cant Coral

La coral de Mariola és un espai obert i gratuït, creat per afavorir les relacions i la cohesió social del veïnat a través del cant i la música.

Assaig Obert Nou Espectacle

Assaig Obert el nou espectacle de la companyia Chicharrón Circo Flamenco. La companyia neix a Andalusia, fruit de diversos anys de treball del seu fundador i intèrpret, Germán López: malabarista andalús que fusiona Circ i Flamenc sota una línia d’investigació en què predomina el malabar de pilotes amb els ritmes i compassos flamencs. Aforament limitat.

La Reencuentra

La Reencuentra és el nom d’una cerimònia col·lectiva dins de la comunitat gitana evangèlica, on els seus membres es reuneixen per participar en cants, narracions i diversos actes a l’entorn de l’espiritualitat.

Cercavila Inaugural

Cercavila amb batucada dirigida per l’Intèrpret i amb alumnat de les escoles Santa Maria de Gardeny, Magí Morera i Galícia i Joan XXIII. Resultat del taller de batucada que han estat realitzant durant el curs. Acompanyats per la Companyia La Baldufa i La Templariola, la bèstia de dos caps de l’Institut Castell dels Templers.