Nit de Rumba i Flamenc

Nit de Rumba i Flamenc; tot acompanyat d’alumnat de caixó flamenc de l’Escoleta d’Arts de la Zona 9.

Actuació de Djembé

El Djembé és un instrument tradicional africà que s’utilitza en els rituals sagrats i celebracions que té molt de ritme i es toca amb la mà.

Rondalla del Poble Gitano

La Zona 9 és una àrea on la comunitat gitana té una presència significativa. Durant l’Enre9, agafaran el micròfon i l’altaveu per explicar qui és el poble gitano, d’on venen i quins són els seus somnis i anhels.

Zona de jocs

Colors de Monstre · Tombs Creatius Nautilus · La Baldufa La Reserva Art Truck · Solaç L’artista ets tu. Taller de Circ · Kanaya Circ Espai Ludojoc · Ludoteca Parc de Gardeny i AMELL Escacs Gegants · Club d’Escacs Flanc de Dama Maquillatge · LleidaJove

Folklore Andalús

ball casa andalucia

Espectacle composat per 4 grups diferents de l’escola deball que ofereixen sevillanes, flamenc, i dansa espanyolai també fusionen les cançons de sempre amb melodiesmés actuals.

Música Instrumental del Magreb

Grup de música folklòrica marroquina fundat amb el suport de l’Associació Família Nostàlgia a principis de 2023. Toquen un estil de música popular marroquí anomenat taqiqat, interpretat originàriament per bandes anomenades  Marrakesh Daqqa Band; unes formacions d’entre 10 i 20 persones.

Exhibició de Dansa Urbana

Exhibició final resultat del taller de dansa urbana que s’ha dut a terme durant els darrers mesos en el marc de l’Escoleta d’Arts de la Zona 9, de la mà de Dancescape

Actuació violins

Alumnat de l’Escola Magí Morera i Galícia mostra el treball que han estat realitzant durant el curs: classes de música en la quals han aprés a tocar el violí. Es tracta del projecte “Amb molta corda”, que forma part del Pla Educatiu d’Entorn.

Pintem un cotxe Enre-Tots!

Taller d’iniciació al grafiti per a nens i nenes de 8 a 12 anys. Una experiència irrepetible pintant cotxes de la mà de l’artista Txus Montejano! Farem torns de 20 minuts en grups de 8!!! Porta roba que es pugui tacar!

Perruqueria creativa. Taller Performance

Taller / Performance que tancarà l’experiència d’aprenentatge creatiu de les alumnes de perruqueria del Institut Templers. Aquestes dones valentes realitzaran les seves creacions en directe al carrer. Pentinats creatius, artístics i molt bojos, acompanyats de maquillatge i d’uns ornaments que seran la guinda de les seves creacions. I per finalitzar l’aventra desfilarem performativament, totes plegades, […]