Concert/Exhibició Freestyle

Concert i exhibició de música urbana i freestyle en català, amb el col·lectiu Raplegats, Dem Buso (Cash Music Records), Freestyle Ponent i alumnat Taller de Música Urbana (Escoleta d’Arts) i Fayero (INS Ronda)

Exhibició Taller «Botem pel canvi»

Exhibició final del taller realitzat durant els darrers mesos amb diversos joves i col·lectius de la zona, de la mà de Basket Beat. Un taller de Basket Beat és un espai de creació musical col·lectiva amb pilotes de bàsquet, però no només això! És un espai de trobada amb l’altre on es generen situacions, diàlegs, […]

Innocents?

Una performance que manifesta la innocència de la població civil a les guerres. Una curta però intensa representació teatral que et posarà els pels de punta i et farà plantejar moltes coses sobre la situació actual que el nostre planeta està vivint.

El mòbil: què ens perdem?

La nomofobia consisteix en la por irracional a no tenir mòbil o a estar incomunicat a internet. Una exposició humana plena de comicitat que et farà riure i reflexionar sobre la nostra dependència al mòbil.

Jardins d’històries

Els llibres estan plens d’històries. Les persones des que naixem, igual que una llavor que germina, creixem vivint i contant històries. Moltes ja les coneixem però encara hi ha moltes altres per descobrir. Ens acompanyeu a donar un tomb per aquest jardí? Espectacle resultat del taller teatral realitzat durant el curs.

Missió: Recuperem l’equip

Un equip de futbol. El desig de jugar el torneig de la seva vida. Els deixarà la realitat de cadascun d’ells complir aquest somni? Podran fer alguna cosa contra els obstacles? Podran arribar a jugar la gran final?

The Incredible Box

Tres personatge a la corda fluixa del desastre. Quan es va estrenar, fa 150 anys, THE INCREDIBLE BOX va ser un èxit. Ara, el director i dos excèntrics ajudants intenten mantenir la grandesa del Show. Però la genialitat no s’hereta encara que, potser, al final de tant intentar ser magnífics ho aconseguiran.

Sherezade

Un espectacle exòtic i versàtil d’alt nivell, amb una posada en escena de gran impacte. Ambientat en un misteriós món arabesc, ens transporta a través de complexos números artístics dissenyats amb un estil impecable: malabarismes, pole dance, acrobàcies sobre cadires, salts mortals i castells humans de més de 10 metres d’altura, a més de moments […]

Masterclass oberta: Un cos a l’aula

Masterclass oberta per finalitzar el taller «un cos a l’aula: les arts escèniques com a eines facilitadores de processos de creixement personal a les aules», impartit durant tota la setmana per Omar Meza, de la companyia DA.TE. Danza. El taller ha estat adreçat a professorat de centres educatius de diferents graus d’ensenyament però la masterclass […]