Nit de Rumba i Garrotins

Grup de garrotins i rumbes de Lleida, format tany per paios com gitanos. Amb més de vint-i-cinc anys a l’esquena, treballen per recuperar les cançons tradicionals que es tocaven i ballaven des del segle XIX.

Danses Equatorianes: El Sanjuanito

Ball tradicional d’Equador, caracteritzat pel seu ritme alegre i enèrgic. Sovint es representa en celebracions i festivitats populars, com les festes de Sant Joan. Són moviments ràpids i coordinats, acompanyats d’una vestimenta colorida i l’ús d’instruments musicals com la guitarra, el violí, la flauta i la percussió.

Diablada Boliviana

Presentació de dues danses tradicionals bolivianes: Los Doctorcitos i La Diablada; aquesta última, anomenada d’aquesta manera per la màscara i el vestit de diable que porten al ballar. Hi participen diferents personatges i representa l’enfrontament entre les forces del bé i del mal.

Balls Folklòrics d’Equador

Presentació de dues danses tradicionals d’equador: La Bomba Afroequatoriana i Amazonas. L’associació Euroamérica reuneix membres de diverses nacionalitats, incloent Portugal, Equador, Bolívia, Espanya, Brasil, Colòmbia i Perú, entre altres. Durant més de 10 anys, han portat el folklore llatinoamericà allà on han anat, oferint una fusió única amb altres gèneres musicals com la bachata, la […]

Versions

Som un grupet de cantaires originari de l’Àfrica, residint a Lleida i obert a tota persona amb ganes de cantar. Inicialment,  som membres de cors eclesiàstics i ens dediquem principalment a l’animació musical de les misses dominicals (per una banda a la parròquia del Pilar, i per l’altre, a la de Sant Pau). Per tal […]

Contes a cau d’orella

Hi ha històries que fan riure, històries que fan plorar, històries que emocionen i històries que provoquen por… Prepareu-vos, acosteu-vos, que us les explicarem a cau d’orella. Un espectacle de creació col·lectiva que vol ser una crida a la vida.

Cant Coral Gospel en Viu

Associación Paz, Esperanza y Solidaridad són una entitat amb seu a l’esglesia de Sant Pau del barri de la Mariola que ens oferirà cant coral gospel en viu.

Zona de jocs

Colors de Monstre · Tombs Creatius Nautilus · La Baldufa La Reserva Art Truck · Solaç L’artista ets tu. Taller de Circ · Kanaya Circ Espai Ludojoc · Ludoteca Parc de Gardeny i AMELL Escacs Gegants · Club d’Escacs Flanc de Dama Maquillatge · LleidaJove

L’Intèrpret Musica’t. Combos de Música Moderna

Els combos de L’Intèrpret estan formats per joves músics que treballen plegats un repertori variat de música moderna. Toquen temes de diferents estils musicals, i fins i tot s’atreveixen a compondre les seves pròpies composicions. Tot un luxe! Els combos que participaran a l’Enrenou són: New American Cargols, Ni de conya i Trafficlights.

Polifonia; passat i present

Silvestres som tres veus de ponent, que ens agrada cantar amb les maneres polifòniques tradicionals i comunes a gran part del Mediterrani, i alhora portar aquesta sonoritat a un terreny actual. Triem cançons que, com aquestes flors silvestres que creixen als marges, n’hem oblidat la bellesa i propietats que posseeixen. Als nostres concerts sonaran: Cançons […]